STIGESIKRING

STIGESIKRING

Real Safety Kontakt Info:

+45 26 11 44 66 realsap@realsap.com

Torben

Torben Farup Henriksen

Stifter & CEO

+45 27 84 90 44
torben@realsap.com

Stigetrin-profiler forebygger glide- og faldulykker og kan monteres direkte på trinene – uanset materiale eller form.

Der kan ske alvorlige faldulykker på stiger, da man potentielt falder flere meter, afhængigt af hvilket trin man snubler på. Derfor er det ekstremt vigtigt at skridsikre sine stiger, så risikoen for en alvorlig snuble- eller faldulykke mindskes markant.

Alle vores stigetrin-profiler er produceret af kvalitetsglasfiber med indkapslet Aluminum Oxide krystaller der gør, at trinene er næsten uopslidelige og meget skridsikre, uanset om de kommer i berøring med vand, olie eller andet glat materiale.

Alle burde skridsikre deres stiger, men vi råder særligt folk der bruger stiger udendørs, til at skridsikre trinene, da der ikke skal mange regndråber til, før trinene bliver glatte. Ligeledes er stiger i levnedsmiddelindustrien et udsat område da fedt, olie og andre ingredienser er et kendt sikkerhedsproblem.

Trinprofiler

Vores trinprofiler kan variere i udseende, men vi garanterer at materialerne altid er af samme høje kvalitet. Vi tilbyder:

  • Profiler der passer til både runde, firkantede og diamant formede trin.
  • Trinprofiler kan monteres direkte på de eksisterende stigetrin
  • Produceres i mange forskellige farver
  • Nem at montere
  • 10 års garanti

Vi ved, hvor mange forskellige stigetyper der findes, og derfor er vi også bevidste om, at et mangfoldigt og alsidigt udvalg er nødvendigt inden for stigesikringsløsninger.

Se DataBLAD
stigesikring
stigesikring
stigesikring
Stige sikring
stigesikring