SIKKERHEDSMÅTTER

SIKKERHEDSMÅTTER

Real Safety Kontakt Info:

+45 26 11 44 66 realsap@realsap.com

Torben

Torben Farup Henriksen

Stifter & CEO

+45 27 84 90 44
torben@realsap.com

Reducer risikoen for ulykker med vores skridsikrings sikkerheds måtter.

Vores sikkerhedsmåtter er ekstremt modstandsdygtige og holdbare, og de kan derfor uden problemer placeres i hårde miljøer, hvor de udsættes for meget slid, uden at de går i stykker.

Vi har både ergonomiske og skridsikre måtter, men hvilken sikkerhedsmåtte, man har behov for afhænger af, hvor denne skal placeres, og hvilken effekt man forventer af måtten.

Vi anbefaler altid, at man investerer i ergonomiske måtter, der sikrer høj komfort til de områder, hvor der arbejdes lang tid af gangen.

Hvor bør man lægge sikkerhedsmåtter?

Måtterne er idelle til områder, hvor der arbejdes ekstremt meget, da måtterne ikke blot øger sikkerheden, men også sikrer bedre komfort for de arbejdende. De fås også med tekst og/eller piktogrammer, der kan advare mod potentielle farer.

Man bør anskaffe sig sikkerhedsmåtter til områder, hvor der er risiko for at falde, og hvor der ikke er nogen anden oplagt løsning på dette problem end sikkerhedsmåtter.

Måtterne bliver typisk brugt ved maskiner, dør- og indgangspartier, pakkeborde, receptioner og ved gangarealer.

Tjek vores andre skridsikringsløsninger, hvis du er i tvivl om, hvorvidt en anden sikkerhedsoptimeringsløsning er at foretrække frem for en eller flere sikkerhedsmåtte(r).

se datablad
Sikkerhedsmåtter
måtte
ergonomisk måtte