Skip to main content

CASES

Real Safety Kontakt Info:

+45 26 11 44 66 
realsap@realsap.com

november 14, 2023

Plejecenter gør op med glatte gangarealer

Vi har løst lignende udfordringer ved andre plejecentre og boligforeninger. Gangarealer og trappetrin skulle monteres med Real Safetys skridsikre trin- og gulvprofiler direkte på eksisterende overflader.

oktober 28, 2023

Arla sikrer arbejdsplatforme for medarbejdere

Mejeriet afsøgte mulighederne for etablering af en skridfast og synlig belægning, der let og enkelt kunne monteres på de eksisterende platforme – uden at produktionen blev afbrudt mere end højst nødvendigt.

oktober 6, 2023

Københavns Universitet

Real Safety fik til opgave at opgradere adskillige stålbroer i området omkring Københavns Universitet og Danmarks Radio. Dette er et område, der bliver flittigt brugt af fodgængere og cyklister året rundt.

august 30, 2023

I/S Toftgård

“Udfordringen i en malkestald er, at mælkefedt i luften gør overfladerne vanvittig glatte. Jeg kom i kontakt med Real Safety da vi i 2018 erkendte, at noget måtte gøres for at øge sikkerheden på rampen mellem løsdrift og malkestalden”.
Rasmus Lauridsen, mælkeproducent

marts 2, 2023

E/F Krøyerhus, Carlsberg Byen

E/F Krøyerhus oplevede, at de især havde store problemer med deres relativt nye træterrasser på fællesarealerne. Træoverfladerne blev, som alle andre steder, utroligt glatte i vådt og fugtigt vejr.

februar 14, 2023

McDonald’s, Haderslev

“Skridsikkerheden hos os er blevet øget enormt. Real Safety leverede en fantastisk service gennem hele projektet og var meget professionelle. Montagen blev udført hurtigt og effektivt.”

januar 14, 2023

Københavns kommune sikrer tilgængeligheden til jobcenter

Driftschefen kontaktede os for nyligt, da de havde erfaret at hovedtrappen, som er i ret nyt beton, er i rigtig fin stand, men desværre blev trinene meget glatte – især når sand samlede sig på trinene.

oktober 26, 2022

Rynkeby fabrik skridsikret

Real Safety reagerede professionelt på vores henvendelse og mødte efter få dage op, til en fælles gennemgang af produktionsområderne. Det var rart at få andre øjne på vores områder, til at give en faglig risikovurdering af vores faciliteters overflader.

oktober 3, 2022

Esbjerg lystbådehavn

Esbjergs nye lystbådehavn blev etableret og taget i brug i 2019. Inden den blev indviet, blev alle de gamle flydebroer og Y-broer erstattet af helt nye broer med skridsikre fiberriste for at sikre overfladerne på lystbådehavnen.