Skip to main content

vægstiger til Sikkert Tag

Real Safety Kontakt Info:

+45 26 11 44 66 
Kontakt os

Reposer
Lise Løth i gul ramme, Real Safety
Lise Løth Nielsen

Sales Manager Danmark

Skridsikre reposer forhindrer ulykker

Både riste, flade reposer eller trappelandinger kan skridsikres med vores anti-skrid underlag.

  Reposer er tit placeret i områder, der udsættes for forskellige væsker som vand, fedt, olie osv. Disse væsker vil hurtigt og nemt gøre overfladen glat og dermed farlig at gå eller arbejde på.

  Desuden er reposer ofte placeret i nærheden af maskiner, hvilket betyder, at folk står på dem i længere tid, mens de arbejder. Dette kan hurtigt blive en ubehagelig og smertefuld oplevelse – afhængig af det materiale, platformen er lavet af.

  Real Safety’s reposer løser begge problemer. Vores løsninger har høj friktion, som ikke kun er sikker, men også ergonomisk. Dette gør det lettere og sikrere for medarbejderen at stå op i længere tid uden ubehag. 

  Vi tilbyder løsninger til:

  • Eksisterende reposer (plade eller gitterrist). Hvis man ikke ønsker at udskifte den bærende del, kan man eftermontere en skridsikker plade med trappeforkanter. Disse laves efter ordre i ønsket farve og størrelse og med eller uden tekst/piktogrammer.
  • Nye reposer (lukket eller åben overflade). Hvis platformen bygges op fra bunden, anbefaler vi at lave det i fiberrist med ben. Det er billigere end stål, vejer meget mindre og er permanent skridsikker. Vi laver dem efter mål og både med lukket og åben overflade og i højder op til 800mm.
  • På mellem repos eller trappe repos, mellem to trapper vil en skridsikker plade med en ’næse’ ved nedadgående retning være en god løsning. Alternativt kan et skridsikkert underlag uden næse være brugbar. Monteres med montageclips eller limfuge alt efter underlag.

  Har du brug for hjælp eller har du et spørgsmål? Se vores FAQ, hvor du finder svar på de fleste spørgsmål. Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os! 

  Besøg vores YouTube-kanal, hvor du kan abonnere og se produktvideoer.

  Garanteret skridsikkert

  Ergonomisk løsning

  Kvalitetsmateriale lavet i Europa

  10 års garanti

  Passer til eksisterende overflader

  Hvor bruger man reposer?

  Reposer er designet til at blive eftermonteret på eksisterende overflader, uanset underlaget (metal, glasfiber, stål, sammensatte gitter, træ og fliser osv.)

  Reposer er tit placeret ved siden af eller i nærheden af maskiner, hvilket betyder, at folk står på dem i længere tid, mens de arbejder. 

  anti skrid underlag på skib repos som giver et skridsikkert underlag og overflade

  Repos og skridsikre plader – installationsvideo

  Kundecase: Arla Holstebro

  Repos/trinsikring – Datablad

  Fordele

  FRP/GRP reposer på eksisterende overflader er lavet af glasfiber i høj kvalitet der kan modstå kraftig fodtrafik, barske vejrforhold og andre miljømæssige faktorer, der kan bidrage til glidefare. 

  • Fås i en ensfarvet eller typisk i en kombination af to farver
  • Vi har indkapslet skarpe aluminium oxide krystaller i overfladen af for at give optimal friktion
  • Kommer ofte i sort med en gul “næse” sammen med forskellige bredder og dybder
  • Designet og produceret af kvalitetsmateriale i Europa
  • Designet til eftermontering på eksisterende overflader, uanset underlaget (metal, glasfiber, stål, sammensatte gitter, træ og fliser osv.)
  • Vi kan trykke tekst, piktogrammer eller logoer på trinene efter ønske – hvilket gør dem nyttige som påmindelser om sikkerhed
  • Vi kan tilpasse og skære efter behov
  • 10 års garanti – uden vedligeholdelse
  • Reduceret downtime forårsaget af sygdom og ulykker betyder bedre økonomi
  • Omkostningseffektivt – langsigtede besparelser
  • Ikke korrosivt og god holdbarhed

  Reposer på nye overflader kan med fordel bygges op fra bunden i fiberrist – med fiberristeben

  • Fiberriste er væsentligt billigere end stål
  • Vejer meget mindre end stål
  • Er permanent skridsikker
  • Bliver lavet efter mål og både med lukket og åben overflade og i højder op til 800mm

  Sidst, men ikke mindst, kan områder mellem trapper sikres med vores skridsikre plader.

  Ofte Stillede Spørgsmål

  Hvis du ikke kan finde det svar, du leder efter her, så kontakt os venligst.

  Hvordan installerer jeg reposer?

  Du kan se vores installationsvejledning for reposer og trin covers her. 

  Repos plader er ikke bærende, og er designet til hurtig og nem installation på eksisterende overflader, herunder beton, metal, glasfiber, stål eller aluminiumsplade, diamantmønster, krydsmønster og sammensatte gitter, træ- og fliseoverflader.

  Monteres med montageclips eller limfuge alt efter underlag.

  Forborede huller er tilgængelige for at lette processen.

  Hvordan holder jeg reposer rent?

  Regelmæssig rengøring holder dine områder fri for snavs og i god stand. De fleste almindelige rengøringsmetoder kan bruges, såsom rengøringsmidler og milde affedtningsmidler – forudsat at de fortyndes med vand og straks skylles af med vand.

  Til genstridige belægninger, kan en børste med stive børster anvendes. Højtryksrensning kan bruges i industrielle miljøer.

  Hvor længe kan reposer holde?

  Vores løsninger kan holde mindst ti år.

  Hvor meget koster reposer?

  Det afhænger af størrelsen af opgaven, om reposer skal dække eksisterende overflader, eller bygges op fra bunden med fiberriste. 

  Kontakt os i dag – så finder vi en pris.

  Er produktet genbrugsvenligt?

  Repos løsning kan betragtes som miljøvenlige til en vis grad af flere grunde:

  • Lang levetid: FRP/GRP-produkter er designet til at være langtidsholdbare, hvilket reducerer behovet for hyppig udskiftning og dermed bidrager til at minimere forbrug.
  • Lav vedligeholdelse: FRP/GRP produkter er modstandsdygtige over for vand, kemikalier og andre former for slid, hvilket reducerer behovet for hyppig vedligeholdelse og reparationer.
  • Energi effektiv: Produktionen af FRP/GRP er energieffektiv og producerer ikke skadelige emissioner eller affald, hvilket gør det til et mere miljøansvarligt valg sammenlignet med andre materialer.

  Har du brug for hjælp til at finde den bedste løsning? Du er altid velkommen til at kontakte os.

  Hvilke materialer bliver brugt til at lave vores reposer?

  Alle vores FRP/GRP repos løsninger er lavet af et sammensat materiale, der kombinerer glasfiber og en polymer resin (råvare).

  Det giver styrke og stabilitet samt holdbarhed og modstand mod vand, kemikalier, ekstreme temperaturer og UV-eksponering, hvilket gør dem velegnede til brug i barske, industrielle eller kommercielle miljøer.

  De fine glasfibre, der er vævet sammen og indlejret i resin materialet, skaber et stærkt, let materiale, der er modstandsdygtigt over for vridning, revner og UV-nedbrydning, hvilket gør det mere omkostningseffektivt at bruge – og næsten uopslideligt.

  Aluminium oxide krystaller er indkapslet i overfladen for at give ekstrem friktion.

  Skridsikkerhedsniveauet for Real Safetys løsninger er alle klassificeret med den højeste score på R13. DIN 51130 R-værdi glathedsklassifikationen spænder fra R9 – R13.

  Hvordan vælger jeg de rigtige reposer?

  Der er nogle få faktorer, du skal overveje for at sikre, at du vælger den korrekte type af repos, der passer til dine specifikke behov – herunder:

  • Type du skal bruge
  • Identifikation af miljøet
  • Vurdering af trafik på området
  • Størrelse
  • Hvilke skridsikre egenskaber skal overfladen have
  • Skal de være meget synlige

  Ved at følge disse trin kan du vælge de rette skridsikre reposer, for at forbedre sikkerheden og holdbarheden på dine områder.

  Vil du vide mere? Klik for at åbne kontaktform

  Andre skridsikre løsninger

  skridsikker trappeforkant på trappetrin metalrist billede

  Trappeforkanter

  Disse er skridsikre trappeforkanter af FRP/GRP-materiale, der installeres på kanten af trapper for at give en skridsikker overflade. Vores FRP/GRP-trappeforkant er designet til montering på eksisterende trin for effektivt at opgradere sikkerheden på trappen.

  Læs mere om vores trappeforkanter.

  Trappe trinriste i rustfrit og let glasfibermateriale som er nemt at vedligeholde og som giver en sikker overflade

  Trappetrin

  Disse er forfremstillede trappetrin/riste af FRP/GRP fiberglas, der erstatter eksisterende trappetrin. De er lige så stærke som stål, lettere og korrosionsfri. Desuden kræver de ingen vedligeholdelse, hvilket er en god investering.

  Læs om vores trappetrin.

  skridsikker plade på dørkpladerampe ved sygehus er et skridsikkert underlag - billede

  Skridsikre plader

  Skridsikre plader gør overfladen skridsikker på gangarealer, såsom øverst eller nederst på trapper og reposer. De fås i fire forskellige farver samt to muligheder af overflader (Grov eller Normal).

  Læs om vores Skridsikre plader.