REPOSER

Real Safety Contact Info:

+45 26 11 44 66 realsap@realsap.com

Torben

Torben Farup Henriksen

Stifter & CEO

+45 27 84 90 44
torben@realsap.com

Skridsikre reposer forhindrer ulykker

Både riste, flade reposer eller trappe landinger kan skridsikres med vores skridsikre profiler.

Reposer er tit placeret i områder, der udsættes for forskellige væsker som vand, fedt, olie osv. Disse væsker vil hurtigt og nemt gøre overfladen glat og dermed farlig at gå eller arbejde på.

Desuden er reposer normalt placeret ved siden af eller i nærheden af maskiner, hvilket betyder, at folk står på dem i længere tid, mens de arbejder. Dette kan hurtigt blive en ubehagelig og smertefuld oplevelse afhængig af det materiale, platformen er lavet af.

Real Safety’s skridsikre riste løser begge problemer. Vores fiberriste har høj friktion, som ikke kun er sikker, men også ergonomisk. Dette gør det meget lettere og sikrere for medarbejderen at stå op i længere tid uden ubehag.

Eksisterende reposer (plade eller gitterrist)

På eksisterende repos hvor man ikke ønsker at udskifte den bærende del, vil den optimale løsning være at eftermontere et landing cover, som er en skridsikker plade med trappeforkanter. Disse laves efter ordre i ønsket farve og størrelse og med og uden tekst/piktogrammer.

Nye reposer (lukket eller åben overflade)

Skal reposet bygges fra nyt, anbefaler vi at lave det i fiberrist med ben. Det er væsentligt billigere end stål, vejer meget mindre og er permanent skridsikker. Vi laver dem efter mål og både med lukket og åben overflade og i højder op til 800mm.

Mellem repos eller trappe repos

På et mellemstykke mellem to trapper vil et landingcover, som er et fladt glasfiberprofil med Aluminum Oxide krystaller og en ’næse’ ved nedadgående retning, være en rigtig god sikring. Alternativt kan en plade uden næse være brugbar. Monteres med montageclips eller limfuge alt efter underlag.
Reposer
skridsikring Repos
Landing cover