Skip to main content

OM REAL SAFETY

Real Safety Kontakt Info:

+45 26 11 44 66 
realsap@realsap.com

Torben Farup Henriksen

Stifter & CEO

Baggrund

Tilbage i 2007 fik Torben Farup en idé. Han ville gerne øge sikkerheden for medarbejdere indenfor især offshore- og energibranchen. De fleste ulykker i branchen er snuble-glide-og faldulykker, så det var Torbens primære fokus.

Torben kontaktede Real Marine i Stavanger om et muligt samarbejde – og Real Safety blev en realitet i 2007.

Dette samarbejde udviklede sig hurtigt til at blive en stor succes, og løsningerne blev hurtigt anerkendt i branchen; ikke kun for at minimere antallet af ulykker, men også for deres innovative, praktiske og nemme tilgang til opgaver.

Real Safetys løsninger anses nu for at være ‘best practice’ og en integreret del af nye designs og løsninger, når sikkerheden skal opgraderes på arbejdspladser og i offentlige rum. Det var især en stor anerkendelse da Real Safetys Escape Route Markers løsning i 2017 vandt Next Step Challenge i Offshore kategorien. Løsningen vandt som værende den mest innovative og prisreducerende sikkerhedsprodukt for offshore industrien.

Real Safety tidslinie

Real Safety tidslinie siden grundlæggelse

Vision

Preventing risk and accidents is more important than ever, offshore and onshore, across industries. It is Real Safety’s vision to become the world’s preferred partner for innovative, environmentally-friendly, custom-made solutions, which reduces the risk of accidents happening for people. Both at work or within the public space.

Mission

Our Mission is to create “Best practice” standards within our field of expertise: GRP Composites and anti-slip safety solutions. We aim to reduce the risks through unique customised solutions, using materials that minimise maintenance, enhance safety and promote sustainability.

Real Safety Brochure

Tæt samarbejde med kunder:

Torben Farup kommer fra en meget alsidig baggrund, men har altid arbejdet med kunder. Torben udtaler: “For mig er det ikke størrelsen af projektet der er vigtigt; men rettere det, at arbejde tæt sammen med kunder og mit team, for at finde den helt rigtige løsning. Det har resulteret i en masse spændende og udfordrende projekter og løsninger over de sidste mange år. Sikkerhed er min passion. Jeg havde selv en alvorlig ulykke for nogle år siden, og jeg ønsker ikke at andre skal igennem det”.

Hovedkontor:

Vi har hovedkontor i Esbjerg, som er energihovedstaden i Denmark. Vores hovedkontor udgør over 1.600m2, og det inkluderer både kontor, produktion, lager og workshop.

Vi har også kontorer i Stavanger, Norge og har åbnet et datterselskab i De Forenede Arabiske Emirater. Derudover arbejder vi sammen med dygtige virksomheder både lokalt – men også globalt.

Team:

Torben har et dynamisk, erfarent og kreativt hold bag sig, som servicerer mange forskellige industrier over hele verden. 

Mød vores team her.