OM REAL SAFETY

OM REAL SAFETY

Real Safety Kontakt Info:

+45 26 11 44 66 realsap@realsap.com

Torben

Torben Farup

Stifter & CEO

+45 27 84 90 44
torben@realsap.com

Historien bag Real Safety..

Historien bag Real Safety..

Baggrund:

Tilbage i 2005 fik Torben Farup en idé. Han ville gerne øge sikkerheden for medarbejdere indenfor offshore- og energibranchen. De fleste ulykker i branchen er snuble-glide-og faldulykker, så det var Torbens primære fokus.

Torben kontaktede Real Marine i Stavanger og oprettede Real Safety i 2005. Dette samarbejde udviklede sig hurtigt til at blive en stor succes, og deres løsninger blev hurtigt anerkendt i branchen; ikke kun for at minimere antallet af ulykker, men også for deres innovative, praktiske og nemme tilgang til opgaver.

Real Safetys løsninger anses nu for at være ‘best practice’ og en integreret del af nye designs og løsninger, når sikkerheden skal opgraderes på arbejdspladser og i offentlige rum. Det var en stor anerkendelse da Real Safetys Escape Route Marking løsning i 2017 vandt Next Step Challenge i Offshore kategorien. Vores løsning vandt fordi den var det mest innovative og prisreducerende sikkerhedsprodukt for offshore industrien.

Vores hold:

Torben Farup kommer fra en meget alsidig baggrund, men den røde tråd har altid været at han har haft kontakt – og handlet meget med kunder. Både i en servicekapacitet, hvor han har givet rådgivning, men også i en salgskapacitet, hvor han har solgt kundetilpassede løsninger.

Torben udtaler: “For mig er det ikke størrelsen af projektet der er vigtigt; det er faktisk det, at arbejde tæt sammen med kunder og mit team, for at finde den helt rigtige løsning. Det har da helt klart resulteret i en masse spændende og udfordrende projekter og løsninger over de sidste mange år. Sikkerhed er helt klart min passion. Jeg havde selv en alvorlig ulykke for nogle år siden, og jeg ønsker ikke at andre skal igennem det”.

Vision:

Preventing risk and accidents is more important than ever, offshore and onshore, across industries. It is Real Safety’s vision to become the world’s preferred partner for innovative, environmentally-friendly, custom-made solutions, which reduces the risk of accidents happening for people. Both at work or within the public space.

Mission:

Our Mission is to create “Best Practice” standards within our field of expertise: Non-metallic construction materials and anti-slip safety solutions. We aim to reduce the riske through unique customised solutions, using materials that minimise maintenance, enhance safety and promote sustainability.

Real Safety nu:

Vi har hovedkontor i Esbjerg, som er energihovedstaden i Denmark. Torben har et dynamisk, erfarent og kreativt hold bag sig, som servicerer mange forskellige industrier over hele verden. Vores hovedkontor udgør over 1.600m2, og det inkluderer både kontor, produktion, lager og workshop.

Real Safety Esbjerg 2022

Real Safetys Esbjerg kontor

Vi har også kontorer i Stavanger, Norge og har åbnet et datterselskab i De Forenede Arabiske Emirater. Derudover arbejder vi sammen med dygtige virksomheder både lokalt – men også globalt.

Mød vores team her.