Skip to main content

ESVAGT sikkerhedsopgradering

ESVAGT blev grundlagt i 1981 og har en flåde på mere end 40 skibe – der understøtter offshore vind-, olie- og gasindustrien med en bred vifte af specialiserede tjenester.

Esvagt kundecase - skridsikring af trapper og stiger til reducering af faldulykker på skibe

ESVAGT Heidi og ESVAGT Leah blev bygget af Ulstein Shipyard, Norge i 2012 og sejler under dansk flag. I januar 2022 gik begge skibe ind i Esvagts charter, og Esbjerg er deres hjemmehavn. Begge har et X-bow design og er energi- og brændstofoptimerede.

Jesper Møhring Madsen, Kaptajn på ESVAGT Heidi, hilste de nye skibe velkommen og sagde: “Vi har erhvervet to fremragende og gennemarbejdede skibe”. Se et interview som vi lavede på engelsk med Jesper Møhring Madsen, Kaptajn på ESVAGT Heidi her.

Udfordring

ESVAGTs flåde af skibe er alle designet og udstyret til at operere over hele verden og i barske miljøer. Sikkerhedsopgraderinger er dog ofte nødvendige på fartøjer for at hjælpe med at eliminere risikoen for ulykker i områder, der bruges af besætningen på tværs af skibet – såsom gangbroer og stiger. Disse områder er konstant udsat for vejr og vind, og har derfor brug for særlig opmærksomhed, til at hjælpe med at løfte områdernes synlighed – men også for at gøre dem så skridsikre som muligt.

Løsning

Real Safety har leveret sikkerhedsløsninger til ESVAGT gennem mange år.

På disse to skibe blev der leveret en efterspurgt sikkerhedsopgradering på stiger i forskellige størrelser, sammen med skridsikre gangdæksler / plader til de øverste landingsområder. Vi fik også øget skridsikkerheden på eksisterende stålriste-trin i forskellige niveauer – med en opgradering af trapperne med anti skrid løsninger.

Jakob Moustgaard, Kaptajn på Esvagt Leah, kommenterede: “Denne sikkerhedsopgradering vil i væsentlig grad hjælpe med at holde antallet af interne arbejdssikkerhedshændelser nede på et absolut minimum, i et miljø præget af eksterne udfordringer såsom vind og hård sø. Alt imens du altid arbejder efter ESVAGTs mantra: Do it safe or not at all.”


læs case logo

Lise Løth i gul ramme, Real Safety
Lise Løth Nielsen

Sales Manager Danmark