Skip to main content

STIGESIKRING

Real Safety Kontakt Info:

+45 26 11 44 66 
realsap@realsap.com

Stigesikring
Torben Farup Henriksen

Stifter & CEO

Sikring af stigeprofiler med anti-skrid løsning

Skridsikre stigetrin-profiler forebygger glide- og faldulykker og kan monteres direkte på trinene – uanset materiale eller form.

  Der kan ske alvorlige faldulykker på alle slags stiger, da man potentielt falder flere meter, afhængigt af hvilket trin man snubler på. Derfor er det ekstremt vigtigt at skridsikre stiger, så risikoen for en alvorlig snuble- eller faldulykke mindskes markant.

  Alle burde skridsikre deres stiger, men vi råder især folk der arbejder udendørs, til at skridsikre trinene, da der ikke skal mange regndråber til, før trinene bliver glatte. Ligeledes er stiger i levnedsmiddelindustrien et udsat område da fedt, olie og andre ingredienser er et kendt sikkerhedsproblem.

  Sikre stigetrin profiler

  Vores trinprofiler kan variere i udseende, men vi garanterer at materialerne altid er af samme høje kvalitet. Vi tilbyder:

  • Skridsikre profiler der passer til både runde, firkantede og diamant formede trin.
  • Anti skrid trinprofiler kan monteres direkte på de eksisterende stigetrin
  • Produceres i mange forskellige farver
  • Nemme at montere
  • 10 års garanti

  Vi ved, hvor mange forskellige stigetyper der findes, og derfor er vi også bevidste om, at et mangfoldigt og alsidigt udvalg er nødvendigt for en sikker stige.

  Har du brug for hjælp eller har du et spørgsmål? Se vores FAQ, hvor du finder svar på de fleste spørgsmål. Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

  Besøg vores YouTube-kanal, hvor du kan abonnere og se produktvideoer.

  Nem og hurtig installation

  10 års garanti – vedligeholdelsesfri

  Skridsikker, rustfri overflade

  Forskellige farver og former

  Høj styrke

  Hvor bruger man Stigesikring?

  Anti skrid glasfiber stigesikring med en grov overflade bliver typisk brugt i offshore-, marine-, industri- og kommercielle miljøer, hvor stiger bruges til at få adgang til høje områder.

  De er ideelle til brug i områder med en høj risiko for at glide og falde, f.eks. i våde og olieholdige miljøer eller hvor der er kemikalier eller andre farlige materialer.

  Andre miljøer:

  • Offshore-anlæg
  • Maritime miljøer
  • Produktionsanlæg
  • Lagerhaller
  • Byggepladser
  • Vedligeholdelsesfaciliteter
  Fiberglas stigesikring sammenlignet med traditionelle materialer

  Vores skridsikre trinsikring til stiger har flere fordele sammenlignet med andre materialer, der almindeligvis bruges til dække stigetrinene såsom aluminium, stål eller gummi.

  Disse trinbetræk er yderst modstandsdygtige over for korrosion og kemisk skade, hvilket gør dem til et ideelt valg til brug i barske miljøer. I modsætning hertil kan aluminium eller stål korrodere over tid, hvilket kan kompromittere deres strukturelle integritet og skridsikkerhed.

  Vores trinbetræk til stiger er også indkapslet med skarpe siliciumkarbidsten. Dette giver dem en høj friktionskoefficient, hvilket betyder, at de er yderst skridsikre. Dette gør dem ideelle til brug i våde eller oliede miljøer, hvor der er risiko for skridt og fald.

  De kan monteres på eksisterende ståltrin på stiger.

  glasfiber stigesikring stigesystem med rygbøjler for at undgå fladulykker

  Stigesikring – Installationsvideo

  Esvagt kundecase

  Stigesikring – Datablad

  Fordele:

  • Alle vores stigetrin-profiler har indkapslet Aluminum Oxide krystaller der gør, at trinene er næsten uopslidelige og meget skridsikre, uanset om de kommer i berøring med vand, olie eller andet glat materiale
  • Findes i kanal- og halvrunde former, der dækker alle standardtrin
  • Fremstillet af høj-kvalitet glasfiber
  • Findes i mange forskellige farver
  • 10 års garanti – ingen vedligeholdelse
  • Overholder sikkerhedsregler
  • Hurtig og nem installation
  • Kan eftermonteres på alle eksisterende stige ståltrin
  • Vi kan tilpasse og skære efter behov
  • Designet til også at forbedre den visuelle sikkerhed

  Kombinationen af disse faktorer gør vores FRP / fiber glas stigesikring til den mest optimale løsning for at øge sikkerheden på stiger. Hvis du vil have mere information om vores stigesikring, så kontakt os venligst.

  Ofte Stillede Spørgsmål

  Hvis du ikke kan finde det svar, du leder efter her, så kontakt os venligst.

  Hvordan installerer jeg stigesikring?

  Venligst se vores installationsvejledning for stigesikring her.

  Anti-slip GRP stigesikring er meget hurtige og nemme at installere.

  Vores kanal- og halvrunde stigetrin er ikke-belastningsbærende og er designet til hurtig og nem installation på eksisterende stigetrin. Det eneste krav til installation er en ren base.

  Disse stigetrinbetræk kan let skæres til i størrelse ved hjælp af orbitalt skæreudstyr med et diamantblad. Skæring bør dog kun udføres udendørs, hvor der er passende ventilation.

  Hvordan holder jeg stigesikring rent?

  Regelmæssig rengøring holder din stigesikring fri for snavs og i god stand. De fleste almindelige rengøringsmetoder kan bruges, såsom vaskemidler og milde affedtningsmidler – forudsat at de fortyndes med vand og straks skylles af med vand.

  Til genstridige aflejringer kan en børste med stive børster anvendes. Højtryksrensning kan anvendes i industrien.

  Hvor længe kan stigesikring holde?

  Stigesikring kan holde i 10 år minimum.

  Hvor meget koster stigesikring?

  Det afhænger af størrelsen på stigen – og de trin, du har brug for at opgradere, farver – og endelig leveringsomkostninger.  Kontakt os, så finder vi en pris.

  Er produktet bæredygtigt?

  GRP glasfiber stigesikring kan betragtes som miljøvenlig til en vis grad af flere årsager:

  • Lang levetid: Vores fiberglas stigesikring er designet til at være holdbare og langtidsholdbare, hvilket reducerer behovet for hyppig udskiftning og bidrager til at minimere forbrug.
  • Lav vedligeholdelse: Glasfiber stigesikring er modstandsdygtige over for vand, kemikalier og andre former for slid, hvilket reducerer behovet for hyppig vedligeholdelse og reparationer.
  • Energi effektiv: Produktionen af FRP/GRP er energieffektiv og producerer ikke skadelige emissioner eller affald, hvilket gør det til et mere miljøansvarligt valg sammenlignet med andre materialer.
  Hvilke materialer bliver brugt til at lave vores stigesikring?

  Se vores Datablad for stigesikring for mere teknisk information.

  Real Safetys skridsikre stigesikring er lavet af et sammensat materiale, der kombinerer glasfiber og en polymer resin (råvare).

  Det giver styrke og stabilitet samt holdbarhed og modstand mod vand, kemikalier, ekstreme temperaturer og UV-eksponering, hvilket gør dem velegnede til brug i barske, industrielle eller kommercielle miljøer.

  De fine glasfibre, der er vævet sammen og indlejret i resin materialet, skaber et stærkt, let materiale, der er modstandsdygtigt over for vridning, revner og UV-nedbrydning, hvilket gør det mere omkostningseffektivt at bruge – og næsten uopslideligt.

  Aluminium oxide krystaller er indkapslet i overfladen for at give ekstrem friktion på stigerne.

  Skridsikkerhedsniveauet for Real Safetys løsninger er alle klassificeret med den højeste score på R13. DIN 51130 R-værdi glathedsklassifikationen spænder fra R9 – R13.

  Vi leverer to forskellige typer stigesikring i standard sikkerhedsgul farve:

  • Halvrund
  • Kanal

  De to typer kan dække alle standard stigetrin: Halvrund på runde stigetrin og Kanal på firkantede og diamantformede stigetrin.

  Hvordan vælger jeg den rigtige stigesikring?

  Valget af det rette stigesikring afhænger af flere faktorer, herunder:

  • Vurdering af den type stige, du har
  • Sikkerhedskrav
  • Antiskrid behov til overfladen
  • Lokation
  • Installationsmetode
  • Størrelse og form
  • Miljømæssige faktorer

  Vi er eksperter inden for stigesikkerhed og hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige stigesikring, er du velkommen til at ringe til os.

  Vil du vide mere? Klik for at åbne kontaktform

  Andre skridsikre løsninger

  trinsikring i miljø med rødt ben

  Trinsikring

  En hurtig og omkostningseffektiv måde at sikre mod glatte trapper, er at bruge Real Safetys trinsikringer. Løsningen vil gøre området skridsikkert – og de skridsikre trin forhindrer ulykker i at ske i første omgang!

  Læs mere om vores trinsikringer.

  vægstige / lejder stigesystem vægstige / lejder stigesystem med rygbøjler i let rustfrit fiber glas til konstruktion

  Trappesystemer

  Real Safety tilbyder et udvalg af trappe- og stigesystem løsninger, der er essentielle for at beskytte arbejderne mod ulykker, der kan forekomme i enhver industriel indstilling.

  Læs mere om vores trappe- og stigesystemer.

  KAG sikkert gelænder håndlister på trapper til at sikre mod ulykker

  KAG Gelænder

  KAG håndliste og gelænder har en tvistet form i stedet for den glatte stål, der typisk findes på konventionelle gelændere. Det kombinerer sikkerhed, holdbarhed og stil for at give dig et øget greb med op til 300%!

  Læs mere om vores KAG gelænder.