Skip to main content
Lise Løth i gul ramme, Real Safety
Lise Løth Nielsen

Sales Manager Danmark

Energi industri

Real Safetys skridsikre og korrosionsfrie glasfiberprodukter er perfekte til at højne sikkerheden i energi- og off-shore sektoren. 

Danmark er foregangsland indenfor vedvarende energi, og Danmark har en ambition om, at vi i 2050 skal kunne producere vedvarende energi nok til at kunne dække det samlede danske energiforbrug.

Real Safetys skridsikre og korrosionsfrie glasfiberprodukter er perfekte til at højne sikkerheden i denne sektor – og vores Esbjerg kontor er ideelt placeret til at støtte flere af verdens største energivirksomheder. 

Vindenergi

Arbejde ved vindmøller er krævende og kræver sikker adgang for servicefolk. Nacelleområdet er især vigtigt.

 • Skridsikre overflader i nacellen: Gangområder i nacellen skal være skridsikre for at beskytte vedligeholdelsespersonale under service eller reparation af udstyr. Dette er især vigtigt, da disse områder kan være udsat for olie eller smøremidler.
 • Skridsikring på trapper og stiger: Trapper og stiger, der fører op til og inde i nacellen, skal sikres til forskellige niveauer. Skridsikre rækværker er også afgørende for at bevare balancen.

Off-shore og on-shore installationer og platforme.

På boreplatforme og onshore energi-installationer, hvor arbejdsmiljøet er komplekst og ofte udsat for udfordrende vejrforhold, er skridsikring afgørende for at bevare sikkerheden blandt besætningsmedlemmer og servicefolk. Dette gælder især ved nødudgange og i områder med potentielle risici.

På platforme er skridsikring af udsatte områder essentielt:

 • Skridsikre gangveje: Gangveje, som udsættes for havvand og varierende vejrforhold, kræver  en skridsikret overflade. Disse skridsikre gangveje skal modstå saltvand og bevare styrken under våde forhold for at forhindre faldulykker.
 • Skridsikre trapper og platforme: Trapper, gangbroer og arbejdsplatforme kræver skridsikre overflader for at minimere risikoen for faldulykker. Dette inkluderer også rækværker og gelændere for at sikre sikker bevægelse.
 • Nødudgange: Skridsikring omkring nødudgange er kritisk. Dette sikrer, at besætningsmedlemmer i en nødsituation kan evakuere sikkert uden risiko for at glide eller miste fodfæste. Vi har leveret Escape Route Markers til Total Energies på Nordsøen i mange år. Disse flugtvejsmarkører er inkorporeret direkte ind i vores skridsikre løsninger – og derfor holder de langt over de 10 år vi garenterer – uden behov for udskiftning. Se Tyra case nedenunder.

  Implementering af disse skridsikringsforanstaltninger er afgørende for at sikre at disse store energi-installationer lever op til sikkerhedskrav – og er en sikker arbejdsplads, hvor personalet kan udføre deres opgaver effektivt og sikkert, selv i udfordrende miljøer og nødsituationer.

  Kundecase

  Tyra Sikkerhedsopgradering

  Real Safety har leveret sikkerhedsløsninger til Mærsk Oil (nu TotalEnergies) siden 2007 og blev kontaktet af TotalEnergies, som søgte en ny og innovativ løsning til at markere flugtveje på deres anlæg i Nordsøen til Tyra-ombygningen.
  Tyra West TotalEnergies case - escape route flugtvejsmarkering anti-slip - billede

  Udforsk vores løsninger

  Kundecase Tyra West antiskrid trinsikring på trappe - off shore energi på platform billede

  Trinsikring

  En hurtig og omkostningseffektiv måde at opgradere glatte trapper på er at bruge Real Safetys skridsikre trinsikringer. Sikkerhedssikringer vil gøre området skridsikkert – men vigtigst af alt vil de skridsikre trin forhindre ulykker i at ske i første omgang!

  Læs mere om vores trinsikringer.

  Escape Route Markers gule flugtvejsmarkering til nødudgange på off shore installation billede

  Escape Route Markers

  Escape Route Markers er den prisbelønnede, effektive løsning til nødudgange og flugtveje til offshore, industri og maritime miljøer.

  Læs om vores Escape Route Markers.

  Gult glasfiber skridsikkert underlag gangvej med sorte pile off-shore energi til at værne mod ulykker i vådt og dårligt vejr - energi industri.

  Skridsikre plader

  Skridsikre plader gør overfladen skridsikker på gangarealer – og fås i fire forskellige farver samt to muligheder af overflader (Grov eller Normal).

  Læs om vores Skridsikre plader.