Skip to main content
Lise Løth i gul ramme, Real Safety
Lise Løth Nielsen

Sales Manager Danmark

Bolig, Sundhed, Offentlige Rum

Vi har mange års erfaring indenfor holdbar og miljøvenlig skridsikring af kontorer, boliger, hospitaler og plejehjem samt områder i det offentlige rum generelt.

I boligområder, sundhedssektoren og offentlige rum er skridsikring på både indendørs og udendørs arealer en afgørende faktor for at fremme sikkerhed og minimere risikoen for faldulykker.

Disse områder deler behovet for at skabe miljøer, der er trygge og tilgængelige for beboere, patienter og offentligheden.

1. Skridsikre belægninger: Skridsikre belægninger på gulve, trapper og gangveje bidrager til at forhindre faldulykker. Dette gælder især i områder, der udsættes for fugt, rengøringsmidler eller vejrforhold. Vores anti-skrid glasfiberløsninger og overfladebehandling til mineralske områder er effektive løsninger, der opretholder skridsikkerheden under forskellige påvirkninger.

2. Måtter og anti-skrid riste: Strategisk placerede skridsikre måtter eller skridsikre riste ved indgange er afgørende for at reducere indførslen af fugt og snavs, hvilket minimerer risikoen for glidning ved indgangspunkter. Dette er især relevant for boligområder, sundhedsfaciliteter og offentlige rum, hvor adgangsområder er udsatte.

3. Belysning, advarselsskilte og brug af gelænder: Korrekt belysning af fællesarealer er essentiel for at fremhæve potentielle risikoområder og skabe et sikkert bevægelsesmiljø. Advarselsskilte og gelændere supplerer dette ved at informere om skridrisici og opfordre til forsigtighed, især på trapper – eller i områder under vedligeholdelse eller rengøring.

4. Æstetisk Integration: Moderne skridsikringsløsninger kan integreres æstetisk i designet af fællesarealer. Æstetisk tiltalende skridsikre materialer og måtter sikrer, at sikkerheden kombineres med en behagelig visuel æstetik, hvilket er vigtigt for alle tre områder.  

Skridsikring på udsatte områder understreger vigtigheden af at skabe et miljø, hvor sikkerhed og tilgængelighed går hånd i hånd, uanset om det er i beboelsesområder, sundhedsfaciliteter eller offentlige rum. Disse foranstaltninger er afgørende for at fremme trivsel og skabe et sikkert og trygt miljø for alle, der interagerer med disse områder.

Arkitekter, Ingeniører og kommuner kommer derfor i stigende grad til os, for at sikre at folk i det offentlige rum kan færdes trygt og sikkert.

Kundecase

PlejeCenter i Randers gør op med glatte gangarealer

Rosenvænget Plejecenter ligger i meget naturskønne omgivelser i den Nordøstlige del af Randers.

Centeret, som er en del af byens største boligorganisation, Møllevænget og Storgaarden, rummer i alt 81 boligenheder med tilbud af forskellige plejetyper.

Kundecase - Randers plejecenter indgang billede

Udforsk vores løsninger

Kundecase - Randers plejecenter skridsikker trappe fiber glas - trinsikring løsning til bolig

Trinsikring

En hurtig og omkostningseffektiv måde at opgradere glatte trapper på er at bruge Real Safetys skridsikre trinsikringer. Sikkerhedssikringer vil gøre området skridsikkert – men vigtigst af alt vil de skridsikre trin forhindre ulykker i at ske i første omgang!

Læs mere om vores trinsikringer.

Skridsikre sorte plader som anti skrid underlag på trappe ved boligopgang,

Skridsikre plader

Skridsikre plader gør overfladen skridsikker på gangarealer, såsom øverst eller nederst på trapper og reposer. De fås i fire forskellige farver samt to muligheder af overflader (Grov eller Normal).

Læs om vores Skridsikre plader.

ergonomisk skridsikker måtte med print antiskrid underlag, bolig

Sikkerhedsmåtter

Vores skridsikre måtter er ekstremt modstandsdygtige og holdbare, og kan placeres i hårde miljøer, hvor de udsættes for meget slid, uden at de går i stykker.

Læs mere om vores skridsikre måtter.