Skip to main content

Real Safety vinder pris ved Tank Storage Awards

Real Safety kan sagtens måle sig med deres globale kolleger.

Det står klart efter uddeling af Safety Technology Category prisen ved den prestigefyldte Global Tank Storage Awards i Rotterdam i denne uge, hvor internationale virksomheder b.la. kæmpede om prisen i kategorien Safety Technology i den globale tankterminalsindustri. Alle finalister og vindere fra aftenen kan findes her.

Middagen fandt sted sideløbende med StocExpo. StocExpo er en førende 3-dages konference for den globale tankterminal-industri.

Real Safety var nomineret i en kategori, hvor et produkt, teknologi eller service bidrager med et ekstra lag af sikkerhed på en tankterminal – og dermed reducerer risikoen for medarbejdere og omkringliggende områder.

”Hvor er jeg stolt over, at vores firma har vundet endnu en pris for vores sikkerhedsløsninger. Vi vandt på baggrund af et projekt, som vi leverede i slutningen af 2022 for BPGIC på et tankanlæg i Fujairah i De Forenede Arabiske Emirater. Det er en kæmpe cadeau til vores medarbejdere og generelt om vores fokus på sikkerhed og innovation for vores kunder – i Danmark og i udlandet. Også en stor tak til Tank Storage Magazine, som stod for aftenen – og sikke en aften det har været!”.
Torben Farup, ejer af Real Safety.

Læs mere om Global Storage Awards her: https://www.stocexpo.com/en/whats-on/global-tank-storage-awards/

Torben Farup Henriksen

Stifter & CEO