Skip to main content

Real Safety er blevet ISO 9001 Certificeret!

Real Safety, der er eksperter i skridsikring samt konstruktionsprofiler i glasfiber, er blevet ISO 9001 certificeret.

Real Safety, der er eksperter i skridsikring samt konstruktionsprofiler i glasfiber, er blevet ISO 9001 certificeret.

Øget kunde- og juridiske krav skaber et behov for forbedret kvalitet på tværs af organisationer. Den mest effektive måde at nå disse standarder på – samt demonstrere løbende forbedringer, er med et kvalitetsstyringssystem, der er certificeret til den internationalt anerkendte ISO 9001:2015.

Ejer og CEO, Torben Farup forklarer: ”Vi er ovenud tilfredse med vores nye Certificering og samarbejdet med Bureau Veritas om gennemførelsen. Vi har altid haft stort fokus på vores kunder og leverandører og på, at de oplever en høj kvalitet og at levering sker til tiden. Med ISO 9001 Certificeringen bliver alle vores processer certificeret – og det garanterer en systematiseret tilgang til håndtering af ledelsesstrategier og processer, som indfrier kundernes forventninger”.

Før Real Safety gik ind i ISO 9001 auditeringsprocessen, blev projekt- og kvalitetsmanager Ann Le hentet ind til virksomheden til at overse projektet. Hun foretog en grundig analyse af alle trin i virksomhedens daværende processer for at identificere og evaluere niveauet. Ann Le afslører: ”Selvom Real Safety langt hen ad vejen havde kørt rigtig mange af de samme processer tidligere, så har det været et spørgsmål om at kunne dokumentere det via en ekstern blåstempling. Certificeringen forudsætter desuden, at vi hele tiden forholder os til vores egne processer, og det tvinger os derfor til hele tiden til at holde os skarpe på at gøre tingene bedst muligt.

Real Safety leverer i stigende grad materiel til helt store kunder og her er den højeste internationale certificering inden for kvalitet med ISO 9001 en nødvendighed.  Ejer og CEO Torben Farup tilføjer: ”Ved at modtage ISO 9001 Certificeringen viser vi, at vores engagement i at fremme vores kvalitet og processer er ægte og målbart. Det betyder meget for vores kunder – og er i stigende grad et decideret krav. Desuden er det også en kæmpe cadeau til vores medarbejdere, at en ekstern certificering nu blåstempler, at vores processer og ledelsessystemer er af høj kvalitet”.

ISO 9001 Bureau Veritas Logo
Torben Farup Henriksen

Stifter & CEO