Skip to main content
Torben Farup Henriksen

Stifter & CEO

Food og Pharma Industri

Real Safety er eksperter i sikkerhedsoptimering af trapper og gangarealer indenfor food og pharma industrien. 

Fødevaresektoren:

Skridsikring af overflader: I fødevaresektoren er skridsikring af overflader afgørende for at forhindre faldulykker, da arbejdsmiljøet ofte involverer håndtering af vand, olie og fedt.

Skridsikre belægninger på gulve er specielt designet til at modstå glidning, selv når overfladerne er våde eller fedtede. Disse belægninger kan være kemikaliebestandige og lette at rengøre, hvilket er vigtigt i fødevareproduktionen, hvor rengøring er en daglig praksis.

Udover skridsikre belægninger spiller tydelig markering af farlige områder en afgørende rolle. Advarselsmeddelelser på f.eks trappetrin og farver signalerer risici og hjælper med at forebygge faldulykker ved at øge medarbejdernes opmærksomhed.

Farmaceutiske sektor:

Skridsikring af overflader i Cleanrooms: I cleanrooms i den farmaceutiske sektor er skridsikring af overflader kritisk på grund af behovet for renhed og sikkerhed. Anti-slip belægninger, der opfylder strenge standarder for renhed og hygiejne, bruges på gulvene for at minimere risikoen for faldulykker uden at bringe steriliteten i fare. Vi laver disse belægninger af glasfiber-materialer, der ikke genererer partikler. Skridsikre egenskaber kombineret med let rengøring og kemisk modstandsdygtighed gør dem ideelle til cleanroom-miljøer, hvor selv de mindste forureninger kan have alvorlige konsekvenser.

Sammen med skridsikre belægninger er cleanroom-designet nøje planlagt, inklusive gelændere og sikrede gangbroer, for at give arbejdstagere sikre stier uden risiko for fald i områder med høj følsomhed over for forurening.

Vi har flere case studies der fokuserer på Food og Pharma skridsikring – bl.a. Danish Crown og landbruget, hvor vi har installeret skridsikring som øjeblikkeligt har gjort en stor forskel for medarbejdere – og minimeret chancen for uheld.

Kundecase

I/S Toftgård, som ligger i Bramming, er en moderne gård med primært fokus på mælkeproduktion.

“Udfordringen i en malkestald er, at mælkefedt i luften gør overfladerne vanvittigt glatte. Her på gården arbejder vi aktivt på at mindske risikoen for arbejdsulykker, og i den sammenhæng, er Real Safety en vigtig samarbejdspartner.’’

Udforsk vores løsninger

Anti-slip trinsikring af trapper i industri - med glasfiber antiskrid løsning, Food og Pharma skridsikring

Trinsikring

En hurtig og omkostningseffektiv måde at opgradere glatte trapper på er at bruge Real Safetys skridsikre trinsikringer. Sikkerhedssikringer vil gøre området skridsikkert – men vigtigst af alt vil de skridsikre trin forhindre ulykker i at ske i første omgang!

Læs mere om vores trinsikringer.

Repos på trapper ved containervask med anti skrid underlag som giver et skridsikkert underlag og overflade, Food og Pharma skridsikring

Reposer

Reposer er tit placeret i områder, der udsættes for forskellige væsker som vand, fedt, olie osv. Disse væsker vil hurtigt og nemt gøre overfladen glat og dermed farlig at gå eller arbejde på.

Læs om vores reposer.

FloorSafe anti skrid spray til glatte mineralske overflader, klinker, granit, marmor

Floorsafe

FloorSafe gør mineralske overflader skridsikre – og anbefales til hoteller, swimmingpools og andre industrier med mineralske overflader, for at sikre de potentielle glatte områder er sikre, og overholder relevante standarder.

Læs mere om FloorSafe her