Skip to main content

Rynkeby fabrik skridsikret

Rynkeby Foods A/S er grundlagt i 1934, og er en af markedslederne i Danmark indenfor frugt- og grøntsagsbaserede fødevarer. Virksomheden beskæftiger ca. 250 medarbejdere og har hovedsæde med tilhørende produktion i Ringe på Fyn.

Udfordring
I en produktion som hos Rynkeby Foods, vil der altid være særlige områder som bliver ekstra glatte pga. af væde og pulp. Andre steder bliver ståltrapperne meget glatte og usikre at færdes på, når sålerne på medarbejderne er våde.

Løsning

Som ved andre større produktionsvirksomheder, gennemgik Real Safety fabrikken for en samlet risikovurdering, samt for at få et økonomisk overblik over en fuld løsning i de pågældende områder af produktionen.

Rynkeby Foods ved godt, at det er billigere at forebygge end at helbrede, så de træf hurtigt den ansvarlige beslutning om, at få sikret samtlige lokationer. Trappe– og trinsikring blev kort efter leveret – tilskåret, mærket og pakket til hver enkel lokation, så Rynkeby Foods selv kunne foretage montagen i det tempo, som passede til de enkelte produktionsområder.

Area Manager, Kristian Rune Hansen fortæller:

Real Safety reagerede professionelt på vores henvendelse og mødte efter få dage op, til en fælles gennemgang af produktionsområderne. Det var rart at få andre øjne på vores områder, til at give en faglig risikovurdering af vores faciliteters overflader. Under gennemgangen blev der nøje lyttet til, hvordan vores udfordringer påvirkede vores arbejdsgange og rutiner. Nu kan vi fokusere på vores arbejde, uden at skulle være nervøse for at miste fodfæstet pga. glatte overflader. En øjeblikkelig forbedring af arbejdsmiljøet, især også på det ergonomiske område.


læs case logo

Torben Farup Henriksen

Stifter & CEO