Skip to main content

Esbjerg lystbådehavn

Esbjergs nye lystbådehavn, som ligger ved havneøen i det nyanlagte havneareal Esbjerg Strand, blev etableret og taget i brug i 2019. Inden den blev indviet, var alle de gamle flydebroer og Y-broer blevet erstattet af helt nye broer.

Esbjerg lystbådehavn kundecase billede af havnen

Den lokale virksomhed KENTEK, som har solid erfaring med disse opgaver, fik den omfattende ordre.

Real Safety leverede skridsikre fiberriste til alle Y-broerne da det var en prioriteret, at Esbjerg Lystbådehavn skulle have de bedste og mest sikre overflader til deres maritime miljø.

Løsning

Esbjerg Strand Lystbådehavn kundecase - glasfiberrist som antiskrid underlag på y bomme
Esbjerg Strand Lystbådehavn kundecase - glasfiberrist som antiskrid underlag på y bomme

Fiberristene giver et smukt udtryk, og med deres grå farve og små masker, falder de rigtig godt ind i det maritime miljø. Andre fordele er, at korrosion eller råd aldrig vil forekomme og selv uden krav til vedligehold, har fiberristene en levetid på langt over 10 år. Selv i regn, sne, slud og løvfald mm. vil man opleve, at disse overflader har en fantastisk friktion.

Den ergonomiske stabilitet øges når man skal til og fra sin båd – selv på dage med krusninger på vandet. Det betyder, at man kan slappe af i kroppen og især i hofterne, når man færdes på Y-broerne.

Det giver os en fantastisk overflade at færdes på, og jeg spænder ikke i kroppen længere, når jeg går rundt hernede. Siden man nu ikke er nogen vårhare længere, betyder det alt, at vi føler os sikre når vi bevæger os rundt.” Børge Nielsen, bruger

Før skridsikring

Efter skridsikring


læs case logo

Lise Løth i gul ramme, Real Safety
Lise Løth Nielsen

Sales Manager Danmark