SIKKERHEDSBUMPERS

SIKKERHEDS BUMPER

Real Safety Kontakt Info:

+45 26 11 44 66 realsap@realsap.com

Torben

Torben Farup

Stifter & CEO

+45 27 84 90 44
torben@realsap.com

Sikkerhedsbumpers er perfekte til hjørne- og kantbeskyttelse

Vores sikkerhedsbumpers sikrer effektiv hovedbeskyttelse, da de både advarer vha. høj synlighed og samtidig beskytter hovedet mod skader ved at absorbere eventuelle sammenstød.

Det er vigtigt at afsikre farlige kanter og hjørner. Det gør ekstremt ondt at banke et eller andet mod en hård og skarp kant, og hvis man er rigtig uheldig kan det få fatale konsekvenser.

Vi tilbyder en række forskellige sikkerhedsbumper-løsninger. Vi tilbyder blandt andet meget ekspressive bumpers, der fanger øjets opmærksomhed, og som derved gør tydeligt opmærksom på potentielle farer. Vi har også sikkerhedsbumpers i mere afdæmpede farver.

Vi leverer sikkerhedsbumper-løsninger til både private og erhverv.

Der kan være meget fornuft forbundet med afsikre farlige kanter og højne sikkerheden i f.eks. en lagerbygning. Et lager fyldt med skarpe og hårde kanter er på mange måder en ulykke, der venter på at ske, og når en medarbejder kommer til skade på arbejdspladsen, er det meget omkostningstungt.

Montering af sikkerhedsbumpers

Vores bumpers er yderst lette at montere. Dette skyldes særligt produktets tekstur; da der er tale om et fleksibelt og omformeligt produkt.

Hvis overfladen er fedtfri og ren, kan du sædvanligvis montere vores sikkerhedsbumpers uden problemer. Skal de monteres på beton, anbefaler vi, at du bruger en speciallim som Sikaflex.

Se Datablad
Bumper
Bumper til kant beskyttelse
Bumper