VELKOMMEN TIL REAL SAFETY
Indkøbsvogn 0

Kære besøger,

Velkommen til vores online butik!

Hvad og hvem er Real Safety?
Det korte svar er, at vi er en dobbelt Gazelle prisvindende virksomhed som producerer og sælger IMO certificerede løsninger indenfor skridsikring til ALLE overflader.

Bemærk: Snuble- og faldulykker er stadig den hyppigste årsag til arbejdsskader på de danske arbejdspladser!

Vi er et team på fem personer, der alle brænder for at nedbringe tallene i statistikken over snuble- og faldulykker. Torben Farup grundlagde Real Safety i 2005 med skarp fokus på skridsikring. I 2010 tilførtes der ny ekstra arbejdskraft til Real Safety, da Morten Dela sluttede sig til virksomheden. Morten arbejder i dag med lagerstyring og logistik. Martin Boye blev ansat i 2014. Hans store erfaring fra salg og markedsføring resulterede hurtigt i et par bemærkelsesværdige ændringer i virksomhedens struktur. Vi gik bl. a. fra at være et salgsled til at blive producent.

 

Teamet af Real Safety ApS det virker med skridsikre produkter

I 2015 startede Iman Aref i praktik hos REAL Safety. Det førte til, at han i dag er ansat med fokus på at åbne døre til det mellemøstlige marked. Staben blev tilført endnu en medspiller i sensommeren 2016, hvor Lise Løth Nielsen kom på holdet. Lises fokusområder er salg og kunderelationer samt support til logistik.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

“Jeg er stolt af at kunne sige, at vi er i konstant udvikling og vil være de bedste inden for vores felt.”

Torben Farup, CEO & ejer af Real Safety

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Spørgsmål?